Verzenden & retouren

Terugkeer Beleid
Wij zijn absoluut overtuigd dat u zult genieten van een eenvoudige uitwisseling of terug te keren ervaring! Breng uw aankoop
Alle items zijn kwaliteit gecontroleerd en gecontroleerd op eventuele fouten voordat ze worden verzonden. Als om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op via E -mail. Je nodig hebt om foto's van het item sturen naar onze mailbox. De e-mail onderwerp moet de naam met 'Order No. " zodat kunnen wij u een snel antwoord te geven (Hartelijk dank!).
Zorg er wel voor dat u de retourneren Merchandise Authorization binnen 7 dagen na ontvangst te vragen voor de uitwisseling of terugbetaling. Uw tijdige terugkeer van ongedragen, ongewassen, of defecte items die moet ook de leverancier verpakking en markeringen en moeten in dezelfde staat als toen het werd ontvangen. Rendementen die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen niet worden aanvaard en zal terug naar u worden verzonden.
Als u wilt uw aankoop terug te keren, het spijt ons dat je 50% van de prijs item als onze poundage en restocking fee kan betalen voor uw geretourneerde artikelen. De retour verzendkosten zijn ook de verantwoordelijkheid van de klanten.
Pak merchandise veilig. Gelieve de volgende informatie met uw terugkeer: bill-to naam, adres; ship-to naam, adres; bestellingsnummer; redenen voor de terugkeer.
Haal je Eefunds
Zodra uw rendement is ontvangen en geïnspecteerd door de vervulling centra, wordt uw teruggave verwerkt en automatisch toegepast op uw originele aankoop credit card of de oorspronkelijke methode van betaling binnen 2 dagen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van uw credit card maatschappij, kan het extra 2-10 of meer werkdagen na uw krediet wordt toegepast voor het te plaatsen op uw account
Wissel uw aankoop
Exchange verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling.
Geef de uitwisseling item en de nieuwe model of maat in uw e-mail naar de klantenservice. Items moeten in originele staat en ongedragen geaccepteerd te worden als een terugkeer.
Beschikbaarheid van vervangend artikel is niet gegarandeerd. U ontvangt een e-mail een bevestiging ontvangen na de voltooiing van de uitwisseling verwerking
Als u wilt uw aankoop uit te wisselen, het spijt ons dat je 30% van de prijs item (niet een gereduceerde prijs of Market verkoopprijs) als onze poundage en restocking fee kan betalen voor uw geretourneerde artikelen. De uitwisseling verzendkosten zijn ook de verantwoordelijkheid van de klanten.
Uw bestelling annuleren
Als u de bestelling te annuleren tot teruggave, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Geannuleerde bestellingen die nog niet zijn verzonden zal worden terugbetaald met een aftrek van 10% van de order (s) in totaal prijs als annuleringskosten, die ten laste van de administratieve kosten en de transactiekosten die betrokken zijn bij het annuleren van de order (s) te dekken.
Belangrijke informatie
a) We hebben er alles aan om zo nauwkeurig mogelijk de kleuren van onze producten die op onze website verschijnen weer gemaakt. Echter, zoals computerschermen variëren, we kunnen niet garanderen dat uw monitor van elke kleur volledig accuraat zal zijn.
b) Als u wilt ruilen of retourneren van het item (s) die je hebt besteld vorm ons, moet u / hen te leveren door uw plaatselijke postkantoor. We kunnen niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport zijn. Zodra uw rendement is ontvangen en verwerkt, ontvangt u een melding via e-mail.
c) Wij aanvaarden geen de terugkerende Verkoop- en Onlne Clearance artikel (s). Als u ontevreden bent met uw aankoop, kunt u de items uit te wisselen in een andere maat of kleur (geldt alleen voor dezelfde stijl die u hebt gekocht).
Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Onze trouwe customer service team zal altijd bij je zijn.
Terug